Leg. Sjuksköterska till vår nyöppnade mottagning i Höör

Leg. Sjuksköterska till vår nyöppnade mottagning i Höör

Har du lust att ta ett nytt steg i karriären? Solstenen i Skåne bedriver LARO-verksamhet i Lund, Helsingborg, Ängelholm och från 190901 Höör, på uppdrag av Region Skåne.

Vi söker dig som är leg sjuksköterska. Har du erfarenhet inom psykiatrin är detta meriterande. Som person ser vi gärna att du är driven och engagerad. Vi förutsätter också att du är positiv och har god serviceanda mot såväl patienter som medarbetare och externa aktörer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer naturligtvis att tilldelas en mentor och kommer att få gå bredvid för introduktion.

Då du arbetar på en mindre mottagning har du ofta bredare arbetsuppgifter både med teamkänsla och individuellt arbete samt ett trevligt klimat.

Nära samarbete med övriga aktörer omkring oss, t.ex. socialtjänsten, försäkringskassan, arbetsförmedlingen, smärtmottagningar samt övriga vårdinstanser såsom infektionsmottagning och vårdcentral.

Du får bl.a. möjligheter att utveckla och påverka nya metoder och behandlingssätt.

Du får också ta del av våra interna och externa utbildningar.

Arbetet innebär också vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter inom psykiatrisk öppenvård.

Kvalifikationer: Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.  Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp

Skicka ett personligt brev och CV där du berättar om vad det är i din historia och nutid som gör att vi ser dig som lämpad att ta dig an det här jobbet.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Tillträde: Enl. överenskommelse

Tills vidare anställning 100 %

Arbetstid är vardagar kl. 08:00 – 16:30.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan snarast till:
info.hoor@solstenen.nu